Din Black friday shoppingguide

Black friday 2015d. 27 november 2015

Du kan godt glæde dig allerede nu, da dette site samler et godt overblik over det kommende black friday event der sker d. 27 november 2015.

Nedtælling til dagen er:06 dage og 09 timer tilbage

Hvem holder Black friday

Der findes en række online og offline retailere der afholder Black friday og det er værd, at nævne de allesammen gør det på dagen og givetvis vil reklame for deres tilbud op til dagen. Det betyder, at du som privatperson kan få et godt og dejlige overblik over samtlige Black friday tilbud på dagen og derfor shoppe helt planlagt uanset om det er online eller offline.

De erfarne shoppere vil dog bemærke, at der er nogle der udelukkende har et begrænset antal varer på tilbud og derfor kan man som forbruger være udsat for, at gå forgæves og det er ikke altid helt hensigtsmæssigt.

Hvis du som forbruger er på udkik efter elektronik vil det helt specielt være en dag hvor du har fantastisk muligheder, da de helt store elektronik varehuse vil gøre noget ekstraordinært for netop denne dato og du som forbruger kan gøre nogle rigtige gode handler. Du kan som forbruger rent faktisk ikke sikre dig, at få netop de varer du ønsker dig og vores anbefaling er så, at du stiller dig i kø online på dagen mellem torsdag og fredag, da en række forbrugere ofte sidder lige efter midnat kl. 00:01 og så der undersøger præcist hvilken varer der findes hos de respektive virksomheder der afholder Black Friday.

Du kan nemt se hvornår er det Black friday og datoerne er for netop dagen hvis du besøger vores oversigtsside der giver links til de relevante datoer.

Shopping guide

CallMe

Cykelexperten

Designdelikatessen

Dronebutikken

Happy Horse

iBob

Lampemesteren

Livingshop

MyTrendyPhone

Nicehair

Roboteksperten

Room21

Sinful

Sportmaster

Skiwear4u

Telia

Telenor

Telmore

Unisport

Unoliving

Whiteaway

Wupti

XL-Byg