Under 1 uge til, at det går shopping amok i Danmark

Nu er der under én uge til, at det går shopping amok i med den sorte fredag som vi har glædet os til i hele året. Der har efterhånden været ekstremt mange forespørgsler til vores side fra små butikker, store butikker og journalister omkring facts til netop hvordan man nemmest håndterer dagen.

Vi anbefaler helt klart, at man kigger mere på vores side og derudover mailer til os hvis man har nogle konkrete spørgsmål der skal afdækkes på den ene eller anden måde.

De store kategorier i årets Black Friday forventes, at være : Elektronik, hjemmet, tøj og oplevelser. Vi ser også markant interesse for butikker som Sportsmaster der har valgt, at komme på vores side og der har allerede været enkelte der har valgt, at handle på deres side selvom det ikke er Black Friday endnu. Det kommer ikke bagpå os men som udgangspunkt oplever vi, at forbrugeren afventer og ser hvad der kommer af gode tilbud. Så retailere skal måske ikke forvente det helt store omsætningsløft i dagene op til fredag d. 27 november men konkret vil man nok se det peake på netop dagen.

Vi har også konstateret, at en række mindre byer også har taget tendensen til sig på lige fod med alle de shopping centre som sidste år også var ekstremt aktive på dagen. Så der er godt gang i de fysiske butikker der giver den gas på dagen.