Nu nærmer dagen sig

Tænker du over hvilken datoer det er Black friday kan du læse om det på vores portal her og som privatperson kan du med fordel læse en masse på vores side omkring netop den store shopping dag.

De fleste online og offline butikker slår salgsrekord netop på den dag og derfor er  det ekstremt vigtigt, at man som forbruger forbereder sit køb på dagen i lang tid i forvejen.

Vi oplever allerede nu, at der er et stigende besøgsantal og interesse for netop dagen på vores website hver fredag hvor personer søger efter datoen og derfor kan vi allerede nu konstatere at interessen bliver enorm her i 2016 når shoppingdagen skydes igang kl. 00:01 om natten.

Det kan allerede nu konstateres, at det i 2016 bliver den største shopping dag og oplevelse der virkelig kommer til, at sparke røv for de privatpersoner der er i markedet for at gøre en god handel. I det store hele gælder det uanset om man er i markedet for, at købe forbrugerelektronik, fodboldstøvler, en ny grill eller en helt anden type forbrugsvare – så kan du benytte vores shoppingguide som netop den købsguide der kan sikre dig den gode pris online såvel som offline. Du finder på forsiden et godt overblik over fysiske forhandlere der historisk har haft skarpe tilbud på dagen og derfor er vi blandt en af de allerstørste oversigter der kan guide dig på vej til netop det rigtige køb uanset om det er online eller offline butikker.