Iphone på Black friday

Jeg har nævnt i en tidligere artikel hvornår det er black friday og det er selvfølgelig rigtig interessant at overveje hvilken type produkter man kan købe med rabat på netop den dag.

Personligt har jeg været ude efter en iPhone sidste år, da den altid har været lidt for dyr for mig at købe uden abonnement til normalpris. I den sammenhæng endte jeg dog ud med, at købe en mobiltelefon der var lidt forældet, da det gav mig en ekstremt stor fordel prismæssigt. De nyeste mobiltelefoner koster ofte 4000-6000kr uanset om det er den nyeste iPhone eller en super fed Android mobiltelefon. Min løsning er faktisk, at være 1-2år bagud teknisk i forhold til markedet og derved slippe med, at betale omkring 2500kr for en mobiltelefon der godtnok er bagud teknisk og funktionalitetsmæssigt – men så kan jeg nemmere klare det økonomisk.

Black friday er selvfølgelig dagen hvor man skal ud og finde sig en ny fed mobiltelefon på tilbud og der kan en iPhone være et fantatisk bud på en fed mobiltelefon med rigtig gode features. Elektronik er ofte noget af det der er på tilbud på dagen og hvor man kan spare en del penge. Min anbefaling er derfor, at man kigger sig godt omkring på nettet på dagene op til og sikre, at man ved præcist hvad normalprisen var på netop den mobiltelefon man er på udkik efter. Så har man et rigtig godt udgangspunkt når man skal købe sig en ny iPhone på Black friday.