Dustin Black Friday tilbud

Der findes en række virksomheder der holder Black Friday i 2016 og en af dem er givetvis Dustin. Vi har tidligere set, at hele elektronikbranchen har haft ekstremt gode tilbud på dagen og derfor har der været gode muligheder for, at købe virkelig gode varer til ekstremt gode priser.

Jeg har personligt kigget på et par Bose low-noice høretelefoner der var på tilbud i 2015 på en af de store elektronik sites og det er altså ekstremt fedt, at man får mulighed for at købe netop det produkt man ønsker sig til en skarp pris. Det betyder dog på den anden side, at man skal være skarp og sikre sig at netop det produkt man er på udkik efter også sælges til en ok pris. Der findes nemlig en række retailere der nu begynder udelukkende, at sætte mindre gode varer på tilbud på dagen.

Dustin derimod er efterhånden en af de virksomheder som virkelig er blevet en maskodont indenfor elektronikbranchen og de har virkelig et fedt udsalg – i visse sammenhænge er de faktisk billigere end konkurrenterne når man sammenligner priserne online. Så min anbefaling er rent faktisk, at man kan overveje at kigge på priserne online på Dustin op til og på dagen, da der kan være gode muligheder netop omkring dagen at købe varer til en ekstra skarp pris. Du kan se hvornår dagen er ved, at besøge vores oversigt over datoer hvor det er Black Friday.