De store fysiske butikker holder også BF

De store fysiske butikker holder også Black friday i år og derfor ser det helt oplagt, at du som privatforbruger er mere opmærksom på netop black friday i 2015. I gamle dage var det blot et par enkelte online butikker der valgte, at fejre denne store shopping dag og nu er det efterhånden blevet helt vildt så kæmpe stort det er blevet med dagen selv i de fysiske butikker.

Jeg vil klart anbefale alle læsere, at kigge forbi deres lokale shopping-center og favorit net-butik for at finde ud af om man har mulighed for at spare nogle penge på sine køb på netop  den dato hvor der er Black friday.

Der er selvfølgelig nogle kategorier af produkter og ydelser som umiddelbart ikke ændre priserne så meget og det er fødevarer hvor vi i de seneste år egentlig generelt har set en flad prisudvikling for netop BF dagen og det bliver nok præcis den samme tendens en række år ud i fremtiden.

Hvis du finder nogle fysiske butikker der holder udsalg blandt deres fødevarer måd du gerne skrive til os som orientering.