Coolshop tilbud på Black Friday

Coolshop er en professionel dansk webshop med snart op til 15år på bagen… de har kæmpet sig op til, at blive danmarks ubestridt nummer 1 webshop indenfor konsoltilbehør og har efterfølgende også arbejdet hårdt på at positionere sig indenfor andre kategorier som eksempelvis hus, have, gadgets, indbo og sjove ting.

Der hvor Coolshop dog oprindeligt har positioneret sig markant er ved, at have et super godt udvalg af konsolspil hvor de også har været blandt de hurtigste leverandører på det danske marked.

Vi har historisk fra 2015 haft siden med i vores oversigt over dem der har holdt Black Friday og forventer også, at de kommer med nogle ekstremt attraktive tilbud i 2016, da de virkelig rykker på den front.

Webshoppen har ofte markeret sig positivt på den danske internetscene med, at være unikke og sige sin mening direkte uden omsvøb og det er attraktivt at en virksomhed som deres er rimelig no-frills/no-bullshit direkte form hvor man får præcist det man betaler for og derudover får en ekstremt god kundeoplevelse.

Trustpilot scoren er på 9.1(februar 2016) og det beviser, at de virkelig kan noget på  kundeservice siden. Du kan finde dem i vores oversigt over hvem der holder BF.