Black fredag – sorte fredag

Jeg faldt over en artikel her til morgen der beskriver Black friday som sorte fredag og i den forbindelse tænkte jeg blot på, at skrive en artikel der kort beskriver at det altså er et amerikansk fænomen der er kommet til Danmark. d

Derfor er det lidt misvisende når man blot oversætter et begreb og derved opfinder et nyt ord. Det samme sker jo ikke ligefrem med valentinesday og andre fænomener.

Når det så er sagt er det ret ligemeget hvad man egentlig kalder shopping dagen, da det vigtigste fokus man skal há blot er at det er en shopping dag der kan sikre dig fantastisk gode tilbud. Formålet med dette website er egentlig at du får en god oversigt over de forskellige forhandlere der sælger til dagen og derudover skal det sikre dig den bedste købsoplevelse så du er forberedt på hvad der kan vente dig af udfordringer på dagen.

De fleste forhandlere er udmærkede klar over, at dagen bliver en kæmpe salgsdag og derfor er de godt forberedt men det er nok de færreste privatforbrugere der er klar til dagen og derfor kan lidt research være en stor fordel hvis man gerne vil være velforberedt på dagen.

De fysiske butikker er også klar med Black friday og det vil i en række sammenhænge godt kunne betale sig, at tjekke butikkerne ud, da der i enkelte tilfælde vil være ekstremt gode tilbud der.