17dage til den store dag

Nu er der 17 dage tilbage før den store Black Friday 2015 går amok i rabat rus til alle de danskere der er shopping klar :).

Vi har her på siden i de sidste 3 uger får en række henvendelser fra alle mulige forskellige retailere der ønsker mere information omkring shopping dagen og information omkring hvordan de kan sikre ekstra eksponering af budskabet overfor vores målgruppe.

Der har været tale om butikker der sælger alt fra dykkerudstyr, biler, puder, mobiltelefon tilbehør, beklædning, sportsudstyr og indretningsartikler. Derudover har der været en række henvendelser fra medier, mediebureauer og online marketingbureauer der ønskede, at netop deres kunde var vist med ekstra eksponering på vores side.

Ja tror, at det er vigtigt de fleste der overvejer Black Friday i 2015 også seriøst tænker på planlægningen og eksekvering af dagen, da der er en række personer der er “in-market” for at købe netop ting til dagen og derfor kan man med stor sandsynlighed skabe den bedste værdi ved, at trykke på marketingpedalen et par dage før. Vi kan se, at der allerede nu er et par forskellige online virksomheder der er startet op med Google Adwords annoncering.